Donació al projecte de recerca

El passat dia 2 de Maig vam tenir el plaer d’assistir a una de les conferències que el Sr. Victor Küppers que regala desinteressadament a col·lectius que ho necessiten… Escoles, ONG o grups de pacients…. gAmis, el Grup d’Ajuda en Mama i Salut que va néixer i creix al Clínic de la mà de moltes de les pacients tractades de càncer de mama al nostre Hospital, va rebre aquest dia aquest regal. I va ser un regal de somriures i d’alegria amb els que tots els que estàvem allà responíem davant dels senzills consells per ajudar a superar la malaltia, els mals moments… a pacients, amics, familiars i professionals que ens enfrontem cada dia amb el càncer de mama.

Frases tan certes com per ser feliç cal ser bona persona, o millor regalar un somriure que enfadar-se, o que cal gaudir davant de les petites coses i assaborir-les …. i dites amb l’elegància i l’excel.lència amb les que el Víctor sap dir-les van omplir una hora de delícies.

Gràcies Víctor per regalar-nos consells que ens ajuden d’una manera clara i senzilla a superar els mals moments i obrir la porta a l’alegria!!!